Tips

Spillerfaring gir deg muligheter i arbeidslivet

Dataspill kan bidra med mye mer enn det man tror i arbeidslivet. Du får blant annet mulighet til å tilegne deg teknisk erfaring og bli vant med digitale verktøy som er nødvendig for å løse oppgaver hos en bedrift. Det er riktignok lettere sagt enn gjort, men så lenge man spiller dataspill med måte, så vil man kunne få mestringsfølelse, øke mental helse og velvære. Det kan være med på å øke din motivasjon til å gjøre en god jobb ute i arbeidslivet, som helt klart vil være positivt for din fremtidige arbeidsgiver.

Det kan være lurt å komme i kontakt med et bemanningsbyrå som kan hjelpe deg å kartlegge potensielle arbeidsgivere som ønsker å ansette folk som har spilt dataspill. Spill som «Counter-Strike» og «Halo» har lenge vært en del av spillbransjen, og de er til den dag i dag meget populære action spill som krever hurtige reaksjoner og god kartlegging for å overleve. Du kan benytte en CV for å skrive ned din spillerfaring, slik at du er klar for å dele din spillerfaring med andre.

 

Lag en CV-mal som fremhever dine styrker

Gjennom mye spillerfaring så vil man naturligvis tilegne seg en rekke ferdigheter og egenskaper som vil gi deg gode muligheter ute i arbeidslivet. Det kan dog være lurt å kartlegge hvilke arbeidsgivere som har behov for hva, ettersom det ikke vil være aktuelt for alle arbeidsgivere å ha de samme egenskapene til enhver tid. Noen er forskjellige fra andre, og noen stillinger krever ulike ferdigheter.

Derfor kan det lønne seg for deg å benytte en CV mal som luker ut mindre nødvendige egenskaper, og heller fremhever dine styrker. Med andre ord, så vil du få et relevant oppsett for dine egenskaper på din CV, slik at din fremtidige arbeidsgiver kan gå gjennom det som er relevant og forenkle søknadsprosessen ved å kalle deg inn på intervju med engang.

 

Få jobben du ønsker deg med en unik CV

Når du har laget en CV med struktur og god oversikt over din spillerfaring og hvilke ferdigheter du har tilegnet deg, så er det bare å sette i gang søkeprosessen. Her vil du få mulighet til å komme i kontakt med en rekke arbeidsgivere gjennom bemanningsbyråer og på stand, slik at det er enkelt å komme i kontakt med arbeidsgivere som ønsker seg potensielle ansatte med spillerfaring. Du vil være litt avhengig av opplæringstiden i begynnelsen av arbeidet ditt, men dette er naturligvis normalt for å luke ut småfeil som kan oppstå i fremtiden.

På denne måten vil du være godt rustet mot enhver situasjon som kan komme i veien for deg. Kombinert med din spillerfaring og dine egenskaper, så vil du definitivt være av den kreative typen som kan tilegne seg nye ferdigheter og løse arbeidsoppgaver på en finurlig måte. Derfor kan det være lurt å liste opp spillerfaringen på din CV og benytte deg av en CV-mal for å få struktur på din historikk. På denne måten kan potensielle arbeidsgivere gi deg en mulighet ute i arbeidslivet!