Nyheter

Opplev engelsk fotball fra tribunen!

Fotball er verdens største sport, det er et fakta man ikke kommer unna. Fotball er stort i Brasil, det er stort i England og det er stort i Norge. Takket være sportens popularitet har vi i dag et bedre tilbud av fotballreiser enn vi noen gang har hatt tidligere.

Det er mange steder å oppsøke dersom man skal legge ut på fotballtur med en vennegjeng, men vi anbefaler alltid å ta turen over til England. Her kan du velge å vrake i storbyer og topplag, samt et flott opplegg utenom selve kampen!

Gjør fotballhelgen komplett

Mange vennegjenger samles ofte i stua på lørdager for å se helgas utvalgte fotballkamp. Dette er en flott tradisjon som vi håper varer livet ut, men hva kan vel være bedre enn å bryte opp denne tradisjonen med et besøk på stadion?

Dette har lenge virket fjernt for mange, men takket være dagens marked når det kommer til fotballreiser til utlandet, så kan du og vennene dine velge og vrake mellom spennende og billige tilbud. En tur til Stamford Bridge er nå ikke bare en drøm, det er virkelighet.

Det er selvfølgelig ikke bare Chelsea og Stamford Bridge som kan besøkes, dette tilbudet gjelder egentlig for hver eneste Premier League klubb, og mange Championship klubber som Leeds United og Nottingham Forest. Du kan i grunn reise til de aller fleste stadion over dammen ganske enkelt, med tanke på hvor globalisert vår verden nå er.

En tur til England er selvfølgelig ikke komplett uten et besøk på en fotballstadion, og nå kan vi, takket være firmaer som spesialiserer seg innenfor fotballreiser, få oppleve atmosfæren hvor som helst i England, uansett hvilket lag vi måtte heie på! Det er en perfekt kombinasjon av ferie og lidenskap.

Gjør organiseringen så lett som mulig

Det kan være vanskelig å organisere en tur til England for å gå på fotballkamp, særlig dersom du skal arrangere turen for hele vennegjengen. Her må hotell skaffes, flybilletter bestilles, samt billetter til kamp må ordnes.

Billettene til kampen burde jo være det letteste, men dersom du drar til en by hvor du ikke har vært før og ikke kjenner noen, så kan dette fort bli vanskelig. Det er her firmaer som arrangerer fotballreiser kan være nyttige. I dag trenger du nemlig ikke å arrangere eller bestille alt selv, du kan betale noen for å gjøre deg for deg. Det er her som regel ikke snakk om veldig store summer og resultatet er at du ikke trenger å bekymre deg for en ting!

Dersom du benytter deg av tjenestene til et firma som tilbyr fotballreiser så kan du være sikker på at du får billige og gode billetter, et fint hotell, gode flybilletter til en rimelig penge og alt i alt den beste opplevelsen du og kameratgjengen kunne tenkt dere! Alle stressmomenter er nå også fjernet, noe som gjør helgeturen helt komplett!