Nyheter

Hvor viktig er profesjonell programvare for din bedrift?

Uansett hvilken bedrift det er snakk om i 2019, så er programvare garantert en del av driften. En trenger ikke være nettbutikk eller på noen måte være aktiv over nett for å benytte seg av programvare. Det kan være noe så komplisert som avanserte algoritmer som finner kjernekunden, eller det kan være noe så enkelt som et Excel regneark som holder følge med fakturaer inn og ut.

Det viktigste i dagens bedriftsmarked er å anerkjenne at en er avhengig av programvare, og da gjerne at en er avhengig av god programvare. For mange bedrifter velger de billigste alternativene, noe som forsåvidt er forståelig når en starter opp en ny bedrift uten de altfor store midlene til bruk. Allikevel er det bare enkelte områder en ikke kan spare penger på. Spesielt viktig innen programvare er nok operativsystemet. Det er fordi all driften du begår på din computer er basert fra denne programvaren.

Det finnes derimot en god nyhet, og det er at det aller mest populære og anerkjente systemet, nemlig Windows, har sluppet sin nyeste versjon, og det til en meget billig penge.

Windows 10 Professional – Et rimelig alternativ

Siden det er ganske så klart at en ikke kan styre utenom det faktum at en trenger et operativsystem, så er dette bare en karamell en må svelge. Med Windows 10 Pro er denne karamellen derimot ganske så behagelig å svelge. Det er fordi Windows er en av de mest anerkjente operativsystemene i verden, men allikevel også en av de rimeligste. Dersom en sammenligner de godene en får ved dette operativsystemet og den prisen en betaler, så er det nesten til å få bakoversveis.

Det aller mest positive med Windows 10 Pro er nok prisen, men en må heller ikke glemme programvaren som følger med. Over årene har Windows sitt operativsystem uten tvil utviklet seg i den riktige retningen, men bare de siste årene har det vært storstilte forandringer. Dette handler aller mest om den digitaliseringen vi har sett, og hvordan våre enheter er nødt til å tilpasse seg. Her har Windows gjort en utmerket jobb.

Et operativsystem som følger med tiden

Starter du opp et foretak i dag, så bør det ikke såes noen tvil om at du må ha et ganske forskjellig syn fra det en hadde for bare et tiår siden. Tidene forandrer seg, og dermed er det godt å se at også Windows slenger seg på. I operativsystemet Windows 10 Pro kommer blant annet nyheten med det eksterne skrivebordet. Dette lar deg benytte deg av jobb PC-en uten å være på jobb, ved simpelthen å koble deg på gjennom Windows 10 sitt operativsystem.

På denne måten kan du jobbe hjemmefra eller ta med jobben hjem om det skulle være nødvendig. I hektiske hverdager, der vi knapt har tid til noen ting mer, så er dette en fleksibel og god løsning spesielt for bedrifter. Dessuten kommer mange andre goder på toppen av dette. Om din bedrift ennå ikke har det, så kan du i dag skaffe Windows 10 Pro til en rimelig penge!