Nyheter Virksomhet

Norsk Gjenvinning(NG) på tokt 

Norsk gjenvinning samler inn avfallstrevirke og annet fra næringslivet og interkommunale bedrifter. Gjennom sine anlegg foredler de dette til fullverdig brensel. Og de regner med å samle inn 40-50 000 tonn flis hvert år, som de så kan selge videre til industrien i Norge eller til utlandet. Som stor kunde i Norge har NG skrevet kontrakt med Norske Skog over en treårs periode. Treflisen kan brukes i en av prosessene til Norske Skog og er derfor storfornøyde med avtalen de nå har underskrevet.

Samarbeidet er veldig godt og forutsigbart, da kunden kan bruke råvaren hele året, både til oppvarming og til selve produksjonsprosessen.

I følge markedssjef, Synnøve Daltveit, er det positivt at norske aktører er på banen. Vi har og jobber fortsatt for å finne bærekraftige løsninger på miljørelaterte utfordringer. Når vi finner kunder som Norske Skog, vil vi se at den totale miljøbelastningen reduseres. NG sitt motto er jo også at «avfallet blir løsningen på fremtidens ressursproblem». Jo flere som får opp øynene for denne typen gjenbruk, jo bedre vil det selvfølgelig være for oss, men også for miljøet på lang sikt.

Samtidig jobber Norsk Gjenvinning for løsninger med matavfall og annet avfall for diverse industrier. Gjennom logistiske løsninger og tankesett vil man finne reverserte og grønne løsninger på utfordringer som ellers ikke ville bli tatt hånd om. Dette er en ny og moderne form for helhetlig tankesett som uansett vil bryte seg fram, og NG er derfor stolte av å være ledende på feltet i landet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *