Nyheter

Få flere lenker til din side i dag!

En av de viktigste faktorene for ranking i søkemotorene er lenkebygging. Dette konseptet stammer helt tilbake fra da Google lanserte sin søkemotor. De opprettet den gang en revolusjon innenfor markedet. Poenget var at dersom mange valgte å linke til din side, så betød dette at din side var god. Dessuten, om store aktører innenfor din bransje valgte å linke til deg, så var dette for eksempel mye mer verdifullt enn en privat blogg. Til den dag i dag står lenkebygging som en av de viktigste aspektene ved SEO. Men hvordan får du egentlig flere lenker til din nettside?

1. Bytt lenker med andre

Der det ikke er lov å hverken kjøpe eller selge lenker, så kan du helt fint bytte lenker med andre. Her er det et godt tips å finne noen som er i en lignende bransje som din. Kanskje kan du som bilmekaniker skape et lenkebytte med en båtmekaniker? Dette er ikke bransjer som nødvendigvis konkurrerer med hverandre, men som kan ha lignende kunder. Alt du trenger å gjøre er å foreslå et bytte av lenker – helt gratis for begge parter, men med store verdier.

2. Tilby gjesteblogging mot linker

Om du for eksempel er et noe kjent navn innenfor lenkebygging i Norge kan du tilby å blogge som en gjest på kjente blogger innenfor nisjen. Din post kan faktisk skrives helt gratis, men med den ideen at du skal få igjen en link fra siden gratis. Du vil ikke bare ha muligheten til å snike inn en link her, men du kan også vinkle din post i den grad at du snakker positivt om din bedrift til et bredt marked av lesere, noe som igjen fører til enda flere potensielle kunder.

3. Lag en egen blogg

Det er også mulig å lage sin helt egen blogg om nettopp lenkebygging. Denne bloggen kan være informativ og substituere store mengder tekst på egne nettsider som kan gjøre siden din treg. Har du tekstene på en ekstern blogg, så kan du dessuten linke tilbake til din egen nettside regelmessig. Denne metoden lar deg bygge lenker uten engang å kontakte andre om hjelp.

4. Kontakt lokale medier

Du har kanskje lagt merke til at lokalavisa er noe tam. Det er simpelthen fordi spennende ting sjeldent forekommer. Har din bedrift noe interessant på gang, så kan det derfor være en god ide å kontakte lokalavisa. Du kan da få din nyhet på trykk og i nettavisa rimelig enkelt, og på nett kan du også få med en link enten til din nettside eller arrangementet ditt.

5. Lær mer om lenkebygging i dag!

Det aller beste tipset for deg som ønsker flere lenker til din nettside er å lære mer om lenkebygging. Der ute finnes det diverse ressurser som er egnet til å hjelpe deg med å oppnå dine mål. Ønsker du flere lenker, og dermed flere salg, så er det viktig å forstå hvordan lenkebygging også fungerer – ikke bare spørre om en masse lenker fra andre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *