Tips

Et gratis alternativ til Office pakken

Som et av de tidligste operativsystemene som var brukervennlige, så slo Microsoft ekstremt godt an. De hadde rett og slett den beste pakken for folk flest. I denne pakken skulle de etterhvert legge til mye nyttig programvare. Den kanskje aller best kjente programvaren her er Office pakken. Til den dag i bruker millioner av mennesker verden rundt Microsoft Office.

Pakken som inneholder programmer som Word, Excel og Powerpoint blir brukt av privatpersoner så vel som bedrifter. Den inneholder kapabiliteten til å ta seg av en rekke oppgaver vi mennesker trenger støtte til. Allikevel har pakken fått noe ufortjent mye skryt. Det er fordi det faktisk finnes mange andre gode alternativer der ute. De er ikke spesielt annerledes fra originalen, og kanskje aller best, de kommer helt gratis!

 

Open Source programvare er fremtiden

Grunnen til at Microsoft Office har en stiv prislapp er en blanding av utviklere og merkevaren til Microsoft. Dersom du ikke er så interessert i å betale dyre dommer for denne pakken, så finnes det dog gratis Office pakker som du kan benytte deg av i stedet. Dette er programmer som er laget i Open Source. Kort og godt betyr dette at mennesker som deg og meg har laget programmene av frivillighet. Det er dog gode kopier av de funksjoner og muligheter som finnes i originalene.

Faktisk er det få som virkelig legger merke til en forskjell mellom pakker som Apache OpenOffice og LibreOffice, og Microsoft sin egen pakke, Microsoft Office. Den mest merkbare forskjellen ligger nok heller i design enn funksjonalitet og muligheter. Når du skal benytte deg av program som skal gi deg en enklere hverdag, så er det tross alt uansett mer interessant om programmet er kodet av mennesker akkurat som deg. Open Source programvare er rett og slett fremtiden, og dersom du ikke tror helt på det enda, så kan du tross alt prøve det selv, og det helt gratis.

 

Skaff en gratis Office pakke i dag

Det finnes en rekke gratis programmer der ute, men få er nok så bra som Apache OpenOffice og LibreOffice. Disse gir deg akkurat det du trenger av skriveprogram, regneark, presentasjoner, databaser og andre nyttige verktøy. Med denne pakken i bakhånd er du rett og slett rustet for dagens utfordringer, enten det er i ditt privatliv eller i arbeidslivet.

Om du er en privatperson er det unektelig deilig å spare en tusenlapp på å anskaffe deg et gratis program. Det blir derimot mye mer synlig om du er en bedrift. Selvfølgelig får du pakkerabatter på Office pakken fra Microsoft, men det koster fortsatt i dyre dommer å kjøpe denne, spesielt om du har mange ansatte. Velg derfor en helt gratis Office pakke i dag i stedet.

Dessuten, fordelen med å skaffe seg noe gratis er at det ikke ligger noen risiko eller forpliktelse i dette. Dersom pakken og dens programmer blir for uvant eller du savner funksjoner, så har du ikke tapt et øre, og du kan gå tilbake til originalen. Så skaff deg din gratis Office pakk i dag og spar store beløp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *